Tryck HÄR!
I förbifarten kan jag väl berätta att just den här blodpuddingen (bilden) blev frukostmat till starten av Vasaloppet idag. Ett lopp som jag för övrigt aldrig kommit närmare än på TV.
Tryck HÄR!
I förbifarten kan jag väl berätta att just den här blodpuddingen (bilden) blev frukostmat till starten av Vasaloppet idag. Ett lopp som jag för övrigt aldrig kommit närmare än på TV.
Så vi satt där med undran - vad ska vi ha till middag?
August sa lite tyst, precis som om jag skulle säga nej redan på det han tänkte...smörgåstårta, alldeles för underskattat.
Han fick fria händer och resultatet blev skitbra, en smakbomb och så fick vi undan några rödingfiléer vi sparat och som låg halstrade i kylen. Massor av gucka mellan vita brödskivor, övervägande majjo och räkor och massor med dill och smörgåskrasse.
Tackar!
En morgon nyligen blev det mer smak än volym. På Wijnjas hittade jag ju en Farmhouse i början av december, då 92 månaders lagring och med bibehållet krut i tuggan. Nu fick vi tag i en bit på 95 månader och ryktet säger att det finns i lager till 100 månader. Måste testa !
Ägg och kaviar är aldrig fel, helst på rågbröd och tillsammans med moccakaffe blir det nästan ett överdrivet bombardemang i käften som man smakmässigt står sig på långt över lunch.