![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPhGX2a3GJZ6UMyiOU2ikjaTdBAzP_XnGGaCPxccpZ644ivvneSf1K4D1FcZzPKUjh3FU2otBlbWcsUwHfAReYNc4m4onGy9RY_w8OS1yI6Motyuojz2C3GUta9tl3dIO7spQNZm88d1w/s400/Fiskbullesoppa+thai+bloggDSC_0013.jpg)
De är matigare med en tydligare fisksmak, samtidigt hårdare i konsistensen. De rimmar väldigt dåligt med västvärldens ideal, men ska heller inte serveras i dessa sammanhang utan som idag i en klar buljong baserad på vatten, ostronsås, "pojkesoja" och fisksås (experimentera med smaken själv). I buljongen lade Rodjana färsk gurka i bitar, krispiga mungbönegroddar, torkad rostad och mortlad chilli, torkad vitlök och risvinäger. Jisses, det var massor av smak i middagen idag.
En annan gurksoppa