söndag 30 september 2018

En smått galen veckaDet har varit en tuff vecka!
Efter en lång tids arbete släpptes äntligen ”Utanför Normen”. 
En bok jag kunde ge ut efter två års psykoterapeutiska samtal och massor av överväganden och omskrivningar. 
Nu ligger den där som ett slags bevis för att man aldrig är friskare än transparensen av ens djupaste hemligheter. Rysligt tycker jag själv efter att ha läst den, ett måste för alla som går där och är människa.


Det blev ett oerhört lyckat boksläpp på Konstnärsklubben i onsdags med vänner jag inte sett på decennier och alla mina barn var där. Tack alla för att ni kom och hoppas nu på överraskande läsning till sista sidan. Hade varit så kul att hinna stanna upp länge, länge vid var och en och pratat, men det går ju inte när det kommer så många människor. Fick idéer att föra samman er i nätverk, vet att det går omkring vänner till mig som var och en inte träffats men som har mycket gemensamt och som skulle kunna dra stor nytta av varandra och ha roligt på vägen.

Efter boksläpp och konsert, avslappad middag på The Flying Elk
i sällskap av Kristina och min faster Karin


(I morgon är det den första oktober. I slutet på månaden släpps min nästa bok, en biografi som skickas till tryck när som helst, håll ögonen öppna)

Så var det en sångarvecka också med vanligt rep på tisdagen i Jacobs körsal följt av genrep i Jacobs kyrka på fredagskvällen med eftermiddagskonsert i Jacobs igår. Lyckat och befriande med Rangström, Petterson Berger och så Förklädd Gud.

Vi gör Förklädd Gud igen vid en välgörenhetskonsert för
BarndiabetesfondenBoka in 27 oktober