![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTW4h7D7Svj9cEvX3Kb_r1jZqMirvhD8EnFQ5hQmrlTaE1aTj1wOktGRdR4AojwQz7meKrUEafAqPuTxnEbvup9FjqiKMIcJuo_Ds_zkqN0_VkBC0J02HFlHTsYhwr8JhibvU7tfhVcg4/s400/Thai+pla+burkarDSC_0002.jpg)
Morfar tog med sig ett antal burkar från Thailand - fermenterad salt njutning till riset och till soppan. Vad vi vet finns inte tai pla att få tag i i Sverige.
En favorit "nam prig" från södra Thailand som kan ätas som den är till ris och kokta grönsaker eller använda till grytor som serveras till kanom djin.
Innehållsförteckning:
Fisknjure (fiskinälvor)
torkad fiskfilé
kryddörter, chilli
cashewnöt
fisksås
salt
Skicka ett mail till oss om Du är intresserad. Först till kvarn gäller. 35:- burken +porto om nödvändigt, annars finns vi ju i Sollentuna.
magasinsverige@hotmail.com