onsdag 11 november 2009

Några få rader till ett "Äventyr"

Häromsistens hade kommunen en presentationsdag på ett närbeläget köpcentrum. Alla nämnder och kontor fick presentera sig, dessutom underleverantörer och andra tillknutna.
Luftfartsverket var där, förmodligen för att Arlanda ligger nästgårds och kan användas i kommunikationen med hågade entreprenörer som vill etablera sig här.
Vår lille August har ärvt flyggalenskap av sin far - det liksom säger ogenerat "tjong" vid åsynen av flygetyg. Sålunda blev vi fast i Lfv:s hörna där det bjöds flygaffischer, information och sötsura karameller. Så fick jag ett papper och penna i handen också - en liten tävling om hur många passagerare som varje dag passerar på Arlanda, hur många butiker, hur många krogar, hotell, barer etc. Avslutningsvis skulle det formuleras ett litet argument om varför just vår familj skulle vinna en äventyrsdag med övernattning på Arlanda.
Mest på skoj rafsade jag ner att det hade "varit kul att åka till Arlanda utan att nödvändigtvis åka vidare"...något åt det hållet.
Igår ringdes det från lfv är jag var på jobb i Strängnäs och en röst meddelade att vi vunnit! Så nu blir det övernattning i Jumbojetshotellet, lyxmiddag, SPA med massage, shopping och flygtornsbesök - hur kul som helst!

Vinstbevis, klicka på bilden för att läsa det finstilta