tisdag 11 juni 2019

Alokoholimpregnerade och smet av andras kroppsvätskor




Var det över huvud kul någonsin att bli nerskvätten med pilsner eller vin och ingå i ett hoppande dansande kollektiv med hög nivå på ljudet så att man aldrig uppfattade något annat. Allrahelst befriad från samtal, utbyte, tankar.

Har det någonsin i livet varit underhållande med frottage mot andra människor i grupp, blöta med åtklistrade kläder av kroppsvätskor. Känna andras andedräkt och saliv när de vrålar ursinningslöst. Att bli överöst. Och samtidigt uttittad av folk från både ovan och nedan.

Och några så berusade att de bara stod i sin egen tystnad på flaket och tittade stint framför sig och jag vet vad de känner, äckel av nuet, trötthet från dået, djupa suckar för framtiden.


Andra, som inte hunnit så långt i berusningen skrek och betedde sig. Är de verkligen resultatet av den vita mössans strävsamma år? Eller är det bara för att man ska. Gruppens makt? Och alla de där predestinerade på flaket. Predestinerade till ett veritabelt alkoholistiskt helvete. I en klass med 30, minst tre på ett flak med 60, inte färre än sex.