![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik5iKnFA1fLxgaaMElAeYTZiOP-OirLZzwdewm5dK2k461CD4jh-rgoTLpbcGKcCc9kVggZgNgDTKunkE_-7QSKBrU64PBFDEQLnMjkP4oZJbbouWWWsftSkyAALLsMDGNhtUjnuxvglY/s400/Favvis+1DSC_0154.jpg)
Jisses - den är sanslöst bra, Gazpachon som vi hittade i Vinns kyldisk på Stinsen, uppstaplad som någon slag lockbete till vad vet jag? Vinn i Stisen är en butik under stor förändring - ska så småningom bli en City Gross och det ser vi fram emot. Vissa varor känner vi igen från vår utmärkta City Gross butik i Höganäs där vi handlar vårt somriga kött och släpar hem till Viken.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqkJP76rYUJiTyTsjyvE9Tn6SBxatzWjeT4mRy5CNfmMBdEROFPYkoeVwjn3U0M2zIXQuGNGroLEA0MWpYfmtAMLGvPIq3kbi_ZZLOh9VZNFHQ0qFchbJSgwy-YhczX2kJ7HTb2hj4GJQ/s320/Favvis+2DSC_0155.jpg)
Gazpachon hur som helst, väl kyld och fullknökad av smaker, bland annat med olivolja som vi naturligtvis förstärker med vår egen lyxigt importerade italienska. Inte en E combo i innehållsdeklarationen, inget konstgjort bara bra smaker - när man tänker efter i minnet så här på eftermiddagen så kanske ett litet uns vitlök mer hade gjort den ännu mer personlig.
Vi serverar den i breda glas och så gott som alltid (sedan en tid varje dags lilla för-förrätt) med ett gäng handpillade räkor på toppen och några stänk Tabasco.
Snabbfrukost har den börjat fungera som också - frukost i brådrasket i sällskap av ett enminutersägg (inte sammanblandat alltså) med ett stänk kinesisk soja och två stänk Tabasco.
Det är snart färdigt att servera även denna kväll före gårdagens stekta strömmingsfilé i litet salladsblad med namprig.