onsdag 19 november 2008

Från Knut Knutsson till SomtamRubriken är en kortrapport från dagen.
Den här veckan är inhämtningsvecka för rapporter, artiklar och radiojobb.
Dagen var förlagd till Uppsala och Knut Knutsson för en intervju, ni vet den energiske Knutsson i Antikrundan. Vi missade varandra till en början, två timmar, sedan fastnade vI i varandra i alldeles för få timmar, men ändå för länge för att dagen skulle räcka till.
Ett kort möte på Ofvandahls med en thairekryterad sympatisk kock med något av resfeber (jo jag gör sådant också) hann jag också med och så missade jag ett viktigt möte i Stockholm som varit besämt länge. Det är då fanken att tidsoptimisten Tabberaset visar fram sin stressade nuna när han övat på transportsträckor.
Två timmar sent var mötet redan över och familjen hade gått på krogen i tron att jag inte skulle hem till middagen. Då mötte jag upp där och möttes av framdukad *Somtam Isaan och frasig helstekt anka med hoisinsås.
I morgon får jag ta till ursäktandet för missade viktiga mötet idag. Och så har jag en härlig radiodag med en bloggare och kock - det blir trevligt.

*sältan i den här heta salladen på omogen papaya ges av krossade jästa risfältskrabbor som har en liten ton av surströmming över sig