Ja, antingen blir det då en ljummen sallad på överblivor, en matig omelett eller hamburgare.
Tillbehören har vi i alla fall oftast hemma, röror, guckor, lök, sallad, vitlök. Köttfärs av bästa sort finns som oftast som frysta kakor i frysen, tinar momentant.
Igår till middag, 180 grammare. Rejäla bitar alltså. Stekta till en innertemp av 56 grader. Bara salt och svartpeppar, allt annat är överflödigt och smaksättare i en burgare ska ju komma från de många andra hållen. Jag gillar vitlök i majjon på salladen. Stänk av tabasco på brödet (både under och över) och så dijonsenap. Sådär ja, ketchup också!. Klart!
onsdag 22 juni 2016
Fasansfull störtbombare dödad i vårt sovrum
Samtidigt ser vi ytterligare en som en kolibri ute vid vedboden. Alltså, från sovrumsfönstret till vedbon är det 30 meter och den här jätteinsekten syns väl på så långt håll.
Alltså, någon som vet? Dödlig?
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)