fredag 22 november 2019

Ibland går det alldeles för fort, och på Facebook blir igår lätt till idag.

Igår för fyra år sedan kom Assar in i familjen
De där ”Du har minnen” som dyker upp på Facebook är lite läskigt svindlande för allt tyckts ha hänt alldeles nyss trots att det står att det är nio år sedan.

En bild på Alma och Assar – den lille underbare Assar som kom till oss, igår för fyra år sedan ligger i soffan hemma med Alma och myser.

En lustifik Impectaannons jag delade förra året till det märkliga påhittet Black Friday
Så dyker det upp en middag för åtta år sedan med Stephen Harris som varade i sex timmar och som sitter i minnet som en smäck. Åtta år sedan – helvete, det var ju igår och smakerna glömmer jag aldrig.

Och för nio år sedan som på dagen satt jag vid lunch och väntade på en stekt långa på Edsbacka Wärdshus som då hade gått från krog till Wärdshus alldeles nyss, men ack så länge sedan.Ibland förbleknar minnen, men inte när vi för fyra år sedan vaknade upp om morgonen och blev serverade K:s nybakta tunnbröd till frukost. En Västerbotten syns på bild och hemkokt marmelad.

En sorglig sak delade jag också då för två år sedan och som smärtar än trots att karln framstår som så odödlig när jag tittar på gamla TV-inspelningar eller lyssnar till hans fantastiska baryton på inspelningar, Dmitri Hvorostovsky dog den här veckan för två år sedan. Usch!