onsdag 15 juli 2009

DatorkatastrofEtt ögonblicks verk.
Det var häromdagen, jag stekte plättar, Rodjana pratade i telefonen - vi trodde August tittade på TV - han var alldeles tyst.
Alma skrek - KOM FORT - då var det redan för sent. August hade redan sprättat bort s,<,z,x och 5 samt en massa styrknappar.
Genast ringde jag Macoteket.
-Det är kört, blev svaret.
"Limma då", försökte jag.
-Går inte!
"Köpa nytt tangentbord då"?
-Dyrt, väldigt dyrt.
-Bättre med nya Mac Book Pro!

Samma dag
Kameran går i golvet och låser 18-55 objektivet - ytterligare 1600 pix å helvete!!
otursdag, Va!

Grillmästaren i Kevan


Man rår inte för att det heter Kevan, platsen där folk har valt att sommarbosätta sig i en dalgång med lerjord för att odla och koppla av.
Våra vänner skulle "bara" ha en liten bod av friggebotyp och så fick det vara det första året, men trivseln blev så stor där i den varma dalen i Bro att de beslutade sig för att bygga lite större, och nu är en sommarstuga med vita knutar mer än halvvägs.
Vi kan vä'l säga att vi bjöd in oss själva när Goy och Kjell var på väg till affären. Och bjudna blev vi på olika slags grillat med potatis och sallader. Tunga regnskyar hotade, men störde oss inte. Ungarna lekte i gräset och borta vid lekplatsens allmänning.
Se, så exakt ska semesterkvällar njutas. Det har blivit så svenskt på något vis även om både kjells och min familj blivit hälsosamt uppblandad från andra sidan jorden och samtalet för kvällen handlade om maten som sammanbindande kitt