![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjB6LP_V0pvOWBgg5z-bdcMfifJXrhwQQMUGEW37hQRmu9wiAWLwZKaQj9cBpzctOuY4-Hqv3CnwqTkTy4qBZ3DcitrbPy7h4Wu3jv_-_8gQ6A1Y_38Lej3BXu2mwO2nnzF52aqMMJzKJw/s400/Broskbensnudlar,+blogg+DSC00576.jpg)
Nu är det inte alls illa med broskben i en soppa med nudlar, snarare tvärt om.
Broskbenkoket gör en alldeles utmärkt buljong till nudlar och så här som på bilden åt vi nudelsoppan hemma hos morsan i påskas när farsan låg på tillfrisknande och sjukgymnastikträning efter ett svårt axelbrott.
Broskbenen fick vi från vår nya favvisaffär i Höganäs, City Gross och för giveawaypris; 19:90 kilot. Tillsammans med nygjorda kinesiska nudlar (kommer inte ihåg namnet) blev det lysande.