tisdag 12 november 2013

Plötsligt kom det en faktura...från DNJa jösses, det hela har fått en fortsättning trots att DN säljaren senast slog på röret efter att ha sagt: "Du verkar inte vilja ha någon tidning". Då hade jag enträget försökt lösa oförståndet i en halvtimme och lika enträget försökt få bli prenumerant.
Det blev ingen tidning vilket framgår här: ->->->.

Idag kom det en faktura, eftersänd från min Hollywoodadress och på ett ännu högre belopp än det högsta vi diskuterade då jag klagade på att ingen tidning kommit. 1418 kronor för att vara exakt. (första säljaren som misslyckades få ut tidningen lovade ett halvår om helgerna och fri internetutgåva för 690 kronor) Någon tidning hade jag dock inte fått.

Jag ringde. Nu svarade en begåvad kille (det hördes direkt).

"Vänta ett tag", sa han och försvann. Efter fem minuter var han tillbaka ursäktande. "Så där ja, nu är det ordnat. Fredag, lördag, söndag och fritt på nätet 750 kronor i halvåret".

Fant trot, men han lovade tidning på fredag. Jag ser redan fram emot lördagsmorgonen, starkt kaffe med skummad mjölk, snus och tänd brasa i köket som knastrar. kanske krypa tillbaka i sängen, läsa, somna om, läsa igen, dödsannonserna, och sedan åka till The Flying ElkFrunch.

Så bara en bild på hur bra vi har det på jobbet, Post Ostron.