![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlx7R6_JbvIYLP8qs7XMENqRg2dMMqzjm7iZYDVNhLvmcINIOfNrkCwRgOLMxnjV05pKji0-CJeAB3lCeqY2G6gAH_MNmqNFxhe6IRrwwsHMUh57k_G5QEGLpQSDwxg1bkloiKE_NDVew/s400/Fiskpudding+DSC_0035.jpg)
Noen ganger hender det at min norske fortid gjør seg gjeldende. Særlig i det vi spiser hjemme - fiskepudding, for eksempel - som kunststudenter var akkurat det et billig alternativ i et Oslo der det på den tiden, knapt tilbys fersk fisk.
Det finns en alldeles utmärkt norsk fiskpudding att få i Stockholm - sök den.
Liksom all fisk kan även fiskpudding varieras och tål väl att marineras så som Rodjana gjorde idag.
Marinad: Misopasta, sockerrörsvinäger, honung, peppar, rapsolja och nam prig pau
Strimla fiskpuddingen och salladslök, sockerärter och noriark.
Marinera i några minuter, blanda, servera.