onsdag 3 oktober 2007

Hemlis - Superhemligt - Vattentätt!

Jag vet något som Ni inte vet - superhemligt (!) ännu så länge. En hemlighet av sådan dignitet i krogvärlden att det blir väldigt mycket större reaktioner än en ögonbrynshöjning.
Det viskades nämligen idag på lunchen hos Mattias Edlund och Håkan Thor på Proviant (Sturegatan 19, Stockholm) en hel del samtidigt som "giddens" utsände skapade en klädsam stramhet i både mat och lokal där han med tysk korrekthet hade satt sig i ett av glashörnen.
Nej, hemligheten har inget med Proviant att göra - det handlar om något som ligger betydligt längre bort...Nu säger jag inte mer - skulle inte läcka ett skvatt lovade jag och detta är ju att "läcka skvatt" så det förslår, men det är så kul att få vara först att veta!
Så trevligt förresten på Proviant och kärt återseende både i ögonkontakt och i smak. Nu åt jag ju bara en lunch, en ärlig, rejäl, enkel engelsk kalvlever - klar bistrokvalitet och smak som man blir lite full i skratt av, är det någon mer som blir det - full iskratt när mat är ogenerat god?
Nu ska jag läcka min hemlighet till Rodjana.