Är det här ett skämt. Arla gör ett 60 procentigt smör. Då blir det 40 procent över och då undrar man vad det är för "filler" i produkten.
Just nu går ett företag ut brett och söker testpiloter till Arlas nya smör (om den nu ändå inte är ett skämt) och efterlyser "ärliga synpunkter".
Nu ska vi ha "smör light" att steka i! Man undrar var det här ska ta vägen. Smör ska ju användas för den höga fetthaltens skull och för den goda smörsmaken. Det är en helt annan smak att bre något annat fett på sin macka än 80-83 %, rikheten, fettman, sältan och syran som lyfer alla smaker i brödet. Eller som här om dagen nötbrynt smör till ett stycke grillad färsk vitkål eller som igår skirt smör av bästa märke till en sous vide "kokt" Kummel.
1 kommentar:
Instämmer i allt som sägs här. Vad är fillern? Vatten? Eller kanske margarin. Smakar inte alls som smör.
Skicka en kommentar