fredag 26 mars 2021

Nu blir det säkert dillkött på kalv...eller nåt annat


Det är liksom sådär jämt, att jag luskar runt i affären när få andra handlar. Pustar bak ett alldeles för tätt munskydd och med helt immade glasögon. 

Så dyker det upp något som är hyperintressant och som får mig sysselsatt i köket i många timmar - som senast med oxruladerna. (åt dem mikrade till middag även ikväll, lysande gott).

Den här gången var det ett blont stycke kalvhögrev till hyfsat pris. 

Blippade direkt och ångrade intet samtidigt som det började snurra i huvudet hur gott det kommer att bli, en chili...nej för katten alldeles för fint kött, en mustig gryta? Njaä, grillade skivor brukar ju bli bra men det blir självklart dillkött med hög syra.

Plockade bort plasten så får den mogna på tallrik några dagar i kylen, kanske längre. Ser fram mot den middagen, eller snarare dessa middagar.

Inga kommentarer: