lördag 9 april 2016

Pâte à choux till smörgåstårta och dessertI dag är en stor dag, i morgon en större!!!!

Vi har en födelsedag, jämnt dessutom och som person snygg, fantastiskt, klok, kunnig, ömsint, förståndig, kärleksfull människa. Min kärlek, så stor att det rinner över.
Avaktar kalaset till solen värmt gräset och partytälten rests, grillarna tagits fram och Lugnet visar sig från den bästa av sidor, sommarsidan.
I morgon har vi ett högst privat kalas för Kristina och för de närmaste i familjen, smörgåstårta (sååå underskattat), matiga vegetariska vårrullar med trattisar, lök, palsternacka, vitkål och glasnudlar och så naturligtvis födelsedagstårta. Pâte à chouxerna ska fyllas med salta röror till smörgåstårtan och söta röror till desserttårtan och läggas som smarriga små dekorationer.En stor dag i dag också?
Jajamensan, men inte att mäta sig med morgondagen. Vi gör en konsert i Jakobs kyrka klockan 15.
Riviga, rytmiska och starka "The Tyger" av B.Tommy Andersson med stora orgeln och så "Förklädd Gud" av Lars-Erik Larsson. Kom, det är maffigt. Och gratis!

Sen hem och fixa!

 

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej! Vi har startat ett företag som säljer matprodukter via nätet - många av våra produkter är unika på den svenska marknaden. Bl.a. säljer vi molekylära pärlor som förhöjer både smak och utseende på varje måltid! Gå gärna in på vår sida, www.gastronauts.se , och titta runt.