söndag 19 februari 2012

Coop Fourm idag: "Moussetårtor görs av något slags pulver"

He made my day!
Jag vet inte hur gammal han är, kanske runt 20 eller lite lite äldre. Han står i kassan , den där spel-, och tårtkassan som finns vid ingången till Coop forum, det som tidigare var OBS Rotebro.

Jag var där för att kommentera till någon ansvarig hur skitigt det såg ut i söndagsbutiken. Hur vissna grönsaker på hyllorna tävlade med soporna på golvet. Hur gamla julostar med sprucket möglande innehåll låg utslängt i en hylla.

Ungarna och jag hade missad varandra lite under helgen så vi tänkte att vi tar igen det i kväll med konsumtårta. Men så är det så här att en av dem har lite problem med mjölkprotein varför vi frågade den unge mannen bakom disken om tårtor som det inte är mjölkprodukter i (egentligen en fråga mest för att vara lite småelakt djävlig.)

"äääh, få se, moussetårtor...det är ingen grädde i dem för de görs av ett slags pulver".

-Va?

"Ja det vet du när man gör sådan där efterrättsmousse, choklad eller vanilj eller jordgubb, då gör man ju moussen av sådan där pulver och det är ingen grädde eller någon mjölk som behöver tillsättas".

Alltså,ganska gulligt sagt, men också väldigt sorgligt att pulvergenerationen fötts.Framtiden är redan här!

Inga kommentarer: