söndag 28 september 2008

Korvmiddag på IKEAVi var alltså på IKEA igår - det blir alltid dyrare än man tänkt sig!
Bilden under ljuger inte. Lager tar för sig själv och det blev mattor och det blev överkast och småprylar.
Samtidigt är utflykten till IKEA ett sant familjenöje.
Igår blev vi utsatta för det senaste experimentet på IKEA - självscanning - vilket inte innebär att man kroppsscannas utan att man själv "scannar ut" de varor man plockat åt sig och sedan betalar med kort i en automat. Lite kul och servicebesparande - om det nu går att spara mer på personlig service på IKEA.

Korven en trygghet!
ALLTID avslutas vår handel med femmkronorskorvar. Ett par tre stycken var. Och jag struntar fullkomligt i vad det är i korven, hur den är gjord (tillverkad i Småland såklart), huvudsaken är att den smakar bra och det gör den!.
MEN, skärpning IKEA. Golvet är så kladdigt runt serveringsstället att sulorna fastnar. Senap och ketchupautomaterna är kladdiga, nersölade och intorkade. Det är vidrigt och det är äckligt. Korvbitar och rester av pizzaslice ligger i hörnorna och borden är inte torkade på flera timmar verkar det som.
Lösglassen får man hämta ur en automat efter att ha fått köpa strut i kassan. Även här är det grisigt och smuligt, men det sparar in en glassgubbe för en dryg mille per år.
SMAKEN - är lika lös och billig som glassen - här känns lågkvaliteten och den billiga penningen i resultatet.
Det är underhållning av billigaste slag!

Inga kommentarer: