måndag 9 februari 2009

En dag på slottet

Tullgarn - ett av de kungliga slotten

Inte riktigt på slottet men nästan - i en flygel hos en TV matlagare.
För så har det varit att jag tagit fem skriv och jobbdagar utan Internet, utan mail och utan telefon. Åkte till Skåne för en kort jobbvecka i torsdags och landade på Bromma återbördad för några timmar sedan.

I onsdags innan jag flög iväg var jag för ett magasin i Tullgarn och intervjuade en TV matlagare, ett väldigt roligt jobb att göra - berättar närmare senare.

I Skåne landade jag i Lund för några intensiva intervju och skrivdagar. Tidsschemat var superpressat och det är så skönt att jobba under sådana omständligheter då allt annat får vara och man inte får skylla slentrian och ointresse på ställtider, något som inte finns i verkligheten för journalister och skrivare - bara för svarvare!
Tiden räckte dock till för några luncher på utmärkta Klostergatans deli och till att inhandla hemhängd T bone hos Holmgrens att stekas och äta à la GI på kvällen. Att jag dessutom fick med mig 20 knakar hem förgyller vardagsdagarna som följer.

Fan, jag hade behövt en helg att vila mig på. Har varit igång länge nu med två jobbiga arbetsresor på 14 dagar Lyon och Lund. I morgon är det upp tidigt och se till att ungarna kommer till skolan och August till dagis. Snart är det sportlov för ungarna och då hoppas jag kunna koppla av ett slag.

1 kommentar:

Bosse W sa...

Inte behöver du vara orolig. Du är ju ung och frisk. Arbeta på duktigt nu.
SJälv inhandlade jag nyss ett par vaccumförpackade fläskfiléer i sin egen saft och lite andra saker som kommer att förgylla min tillvaro efter genomförda, magiska processer..

Inom de närmaste timmarna är det premiär på vår nya sajt: www.tvsollentuna.se Det kommer ett litet nyhetsbrev om saken.

Have it så good

B