  | 
Första kvällen i sommar som vi kunnat sitta ute, tropisk värme i augusti,  satt kvar till 22 tiden. Kattugglans ödesmättade sång ljöd sedan in genom  det öppna sovrumsfönstret. | 
  | 
| Närodlat lamm, Kajsa Karlssons på Antuna. | 
 Nu gick det där sista av Antunas lamm. Styckade ur låret och grillade utan att tramsa. Lammet har så mycket smak i sig självt att det är onödigt att lägga till med marinader och örter, de fick komma med i lite olika röror, en hummos, en baba ghanoush och grekisk yogurt med vitlök.
  | 
| De olika kålsorterna och färsk lök i foliepaket med örter och smör | 
  | 
| Till lunchen blev det Kristinas hallonpaj med vaniljsås | 
Framförallt fick örterna spelrum i den bakade kålen. Rödkål, blomkål (med blast), toppkål, gul och röd färsk lök blanchades och lades in i folie tillsammans med kryddlandets timjan, oregano, mild mynta, salvia, gräslök och en av de viktigaste kryddorna; Smör. Så får paketen baka ganska hett en stund på glöden. Det är färdigt när det börjar fräsa oroande mycket inifrån paketen. Riv upp och vält ner i en skål, dressa med lite tryffelolja och servera till lammet - 
en lite läckrare får i kål.
  | 
| Uppvältade i en stor skål och dressade med lite tryffel | 
 
  | 
| En chokladtårta med kanderade pistagenötter och lakrits samt flingsalt | 
Så åt vi med vänner i vår paviljong och med tända lyktor mötte vi skymning.