fredag 1 december 2017

24 dagar kvar, beställ och handla böcker nu, Ser att det finns ganska mycket signerat Göran Lager att välja mellan

Vill tipsa lite om julböcker och framhålla sådant jag själv är delaktig i. Varför undrar ni? Självfallet för att de ska sälja och för att jag har något att berätta.

Gör det, handla böcker i jul. Några är slutsålda och där har jag inte så mycket att hämta rent ekonomiskt när jag säger att de titt som tätt dyker upp på antikvariat på nätet.Min senaste bok. Vill jag säga tillfredställer allas nyfikenhet och tillägger att den snart kommer som ljudbok. Startar inläsning inom kort. Att den också går att ladda ner som e-bok är bara positivt. (Bokförlaget Mormor)


Skulle kommit nu i höst, men vi ställde till vårutgivningen då tryckerier har svårt att leverera, något som drabbar hela branschen just nu. Men håll ögonen öppna.


Aktuellare kokbok finns knappt. Det här är en bok för sockertroll likväl som för alla andra. Laga och ät ur den här boken och må bra, dessutom en ledsagare för alla med barn och vuxna som drabbats av obotliga diabetes 1 eller svårbehandlade tvåan.


Kom ut för något år sedan och vann priser. En jäkla bra bok, om man får säga det själv, sprungen ur ett fantastiskt teamwork och med mat som svindlar i käften.


Den här boken kom till i brådrasket. Snön hade precis börjat falla. Det var bråttom. Vi stod i t-skirt och grillade i stadsmiljö och det var kallt som fan samtidigt som vi skulle låtsas att det var stadssommar. Blev en het bok i alla fall.


Efter min egen kokbok "Järnspisar hackekorv och tabberas" (som kommer i en tredje omarbetad upplaga till nästa höst) så är nog den här den bok jag håller väldigt högt. Svår att få tag i, men dyker ibland upp på antikvariat.Inga kommentarer: