söndag 14 mars 2010

Boendets baksida


Det finns en del som har både lånekort på biblioteket och studielån. De andra vet jag inte egentligen något om, bara att det ser ut som på bilden utanför där de bor.
Det började med att styrelsen började hota om TV övervakning i grovsoprum och att riva upp och kontrollera sopor så att rätt slags har stoppats i rätt box - anmälan, vakter, kontroll.

Förvaltaren, som är HSB om någon undrar, vet väl egentligen inte vad som pågår i det ombildade bostadsområdet. De har lagt ut det de själva ska ta ansvar på till andra och dess bryr sig knappast.

Vad blir det för reaktion om ett grovsopsrum stängs för att folk som betalar för soprummet inte sorterar precis så som några vill?
Då ställer man helt sonika ut skiten på gatan.

Så gjorde några i området i helgen - det är i och för sig inte ovanligt, men idag ställdes hela möblemanget ut i väntan på att någon annan skulle ta bort det.
Kul för de som skulle ha visning på sin lägenhet just den här dagen och just på den här gården - där rök en halv mille minst och sänktes kvadratmeterpriset allmänt - korkat!

Inga kommentarer: