onsdag 1 april 2009

Han älskar läppstift


Vi sov lite längre i morse.
Hemma i Sverige igen alltså, med förkylning och penicillinkur, August med riktig snuva, Alma två gånger till Astrid Lindgrens Barnsjukhus för magont och så utan sömn kapitalt.
Kroppen vill som vanligt vara vaken, intellektet (om man nu har något?) vill helt annorlunda eller omvänt. I detta ögonblick säger förståndet gå hem för dagen och kroppen vill bara äventyra med en massa roliga jobb. Kvar i Louisiana är klockan bara tjuge i tio på förmiddagen.
Så sov vi alltså och August spatserade ut i sitt äventyr alldeles själv i sovrummet. Vi vaknade av att stod framför golv-till-tak-spegeln, tittade på sig själv och tyckte han var rasande vacker.
Kanske ett slags övergrepp att lägga ut honom med läppstift på nätet, men han är så djäkla söt att jag tar på mig eventuella framtida terapiräkningar.

UPPDATERING

Jag lade in förra bilden på August med läppstift utan att ha fått lov. När han såg bilden alldeles nyss såg jag hur bekymrad han blev. Därför lägger jag in en sominkad verklighet ovan. Nu är han nöjd den lille.

2 kommentarer:

Malee sa...

Det är en fantastiskt söt grabb och det var roligt att få se sminkningen! Så... jag får väl vara med och sala till terapi-räkningen också ;-)

Bendel sa...

Jag kan betala lite på räkningen också! Så bedårande han är!