Det har blivit ett kort avbrott i bloggsändningen/uppdateringen. Har haft engagemang med föreläsningar två kvällar i rad - om "Näsa, doft och smak". Fantastisk publik som skrattade på rätt ställe och som deltog villigt i diverse roliga tankeexperiment, dvs var intresserade och roade - då är det kul.
Åt en snabbmiddag före kvällen och på Edsbacka Bistro - halstrad råbiff, senap, äggula, saltgurka och persiljesmör serverat med friterad potatis. Kort sagt som "Mat-Tina" brukar säga: "Jättegott". Det är lite av "herrmat" över anrättningen, den där extra sensationen av varmt-kallt, igenkänningen av blandningen i köttet, sicklat mjukt, innanlår (?) och med de inlagda röda betorna, löken, kaprisen och brytningen med tbh.
torsdag 6 september 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar