onsdag 8 juli 2009
Kalven - snuvad på det bästa - flisigt skön kalvdans
När vi var hos Yvonne Edlund på Väddö Gårdsmejeri fick vi inte bara underbara ostar utan också råmjölk till kalvdans.
Idag lagades det kalvdans i det tabberasiska köket - och vilken kalvdans det blev!
Att vi också råkade ha hjortron hemma gjorde saken bara "liiiite" bättre. "Fådda" hjorton smakar ohyggligt bra.
Middagen föregicks av prima entrecote och rostade färskpotatisar, vispad smör med vitlök från Lindahls.
(Jag har kalvdans kvar till frukost).
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Ååå - kalvdans som är så gott. Det gjorde alltid mamma då vi var barn. Svartvinbärssylt (eller hallon-) fick vi ofta till, det passade bra det också.
Nu skall jag ragga upp lite råmjök hos en lantbrukare jag känner (som brukar ha ett litet lager i frysen).
Skicka en kommentar