fredag 22 augusti 2014

Leverpastejsmörgås efter jobbet


Så här är det ju att jag ibland jobbar hela nätter, ända till gryning. Då, när jag kommer hem vill jag ha något enkelt. En smörgås med ljummen dansk grov leverpastej och stekta baconskivor samt saltgurka eller smörgåsgurka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pastejen? Snor du ihop den också på morgonkvisten eller har du hittat en köpesort som är acceptabel? Som du sedan jummar i micron eller?
Eva

Lagers tabberas sa...

ja har ingen micro av den enkla anledning att den avdödar maten så att knappast några näringsämnen finns kvar. Jag brukar köpa dansk grov leverpastej över disk i någon av charkuterierna jag besöker, bästa leverpastejen just nu är en korvförpackad grov sak från Lindöreödssvin hos Kristofer Franzén (Googla). Sällan att jag gör egen, ibland dock en mousse på kycklinglever. Tror det finns här på bloggen om du söker i rutan längst upp, annars får du hålla till godo med korvkaka!!!;)