torsdag 5 maj 2011

Fetbantning - fetdiet - bara att trycka in.

Dagen är dag tre vilket innebär den tredje feta frukosten. Jag är fortfarande mätt från middagsköttet igår kväll, grillad entrecote med bea. Är redan så sjukt trött på dessa raka smaker som jag bara varierar med olika mängder vitpeppar.

Exakt kl 07:00 - tisd:113.9 onsd:112.4 torsd: 111.5 =lost: 2.4 kg, vätska säger sakkunskapen, men skitsamma det är nästan 2.5 kg mindre att släpa runt på knäna. Nu förbränns fettet och då får jag väl räkna med ett kilo i veckan. Om några dagar ska jag tillsätta några smaker, lök, brockoli, champinjoner, mer ost, mer fröer och nötter.

Träningsdosen kommer att ökas efter vart har jag för mig att jag sagt så så får det bli.

1 kommentar:

Birgitta Höglund's Mat sa...

Hej Göran. Lycka till på din väg med LCHF, du ska se att du kommer att må gott framöver. Jag har ätit mycket fett och lite kolhydrater i 2 år nu och mår bättre än nånsin.

Lennart har just varit häruppe i Jämtland och hälsat på, vi njuter verkligen av en livsstil med riktigt god mat varje dag.

Han har sen i höstas också dragit ner ordentligt på kolhydraterna och har fått en mindre mage och mer ork, det går sakta men säkert framåt mot idealvikt och en betydligt bättre hälsa.