Det här är inte Lal Sag från Bangladesh utan min egen tallrikssquash. Fastare och läckrare än dess gurklika släktingar och dessutom traditionellt svensk, känd som odlad i landet sedan tre hundra år!
Jag fortsätter serien om odling, mat och integration i min serie i radions Meny i P1.
I morgon torsdag träffar jag Rahij Udin Miah från Bengalens Dakka och pratar "Lal Sag". Vad det är för något får Ni reda på i programmet som sänds kl 10:03 med repris natten till fredag 00:03 och lördag klockan 16:03.
onsdag 27 augusti 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Du är utmanad! Och jag vet är det kanske känns räligt först, men det blir rätt kul när man väl gör det. Dessutom är jag genuint nyfiken på dina svar!
Jag lyssnar, och lär av dina ord. Tack.
Skicka en kommentar