![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZjDiw2jzZQpUAr8HuPmUwKoMzwI5WCwIUnLpAxmmBgDed2N2nbppc5ENP4FowOUsDtJmDMpoe9I8mlqsx_fv8du2GRTlkIFP_zm1zgam9O57T9PWrZ7sdR4kDhelVQ-puEiO54jf0cNg/s280/Fl%C3%A4skl%C3%A4gg+m+stuvad+gr%C3%B6nk.+blogg+DSC_0091.jpg)
Det fick bli fläsklägg och det är ju något av det svenskaste som finns om man inte räknar med att fläsklägg äts över hela världen och speciellt mycket i Thailand och Kina.
Köpte med två urbenade fläskläggar från affären. Tyvärr såg de ganska magra ut, folk vill ju ha det så(?). Men jag fick ner dem i grytan och körde i nästan två och en halv timme och då med nejlikor och stjärnanis, lagerblad och vitpepparkorn.
Dofterna i huset blev plötsligt väldigt juliga.
Ett stånd grönkål revs i bitar och fick koka mjuka i rejält saltat vatten. Grönkålen stekte jag sedan i rejält med smör och så fick den koka ihop med en halv liter grädde. Thats it!
Jisses så gott ! Det ska jag testa!
SvaraRadera