lagers tabberas
torsdag 12 februari 2009

Kan jag ta av korven?

›
Rodjana är helt såld på de riktigt lagrade och torkade franska korvarna. De bland andra som jag släpade hem från Lyon häromveckan. Ïgår fick...
1 kommentar:
tisdag 10 februari 2009

Jordbruksminister Erlandsson i Meny från Lyon

›
Tabberaset och Erlandsson i Meny i P1 Så blev det alltså snabbt dags för den intervjdu jag gjorde med jordbruksministern i Lyon och för Men...

Tillbaka till fläsket igen III: FRUKOSTMAT

›
Se där! Så ska en riktig frukost serveras. Och det är alldeles utmärkt gott att steka en äggulegul omelett till, /tre ägg + tre äggulor/elle...

Tillbaka till fläsket igen II: MIDDAG

›
Just nu är jag väldigt mycket fläskmännska vilket kanske torde bero på GI anpassad kost. Å andra sidan åt jag åtskilligt välhängt oxkött i L...
måndag 9 februari 2009

Tillbaka till fläsket

›
Fläskutsikt Malmö Aviation bjöd en förvisso fyllig, men dock "bara" en smörgås på vägen. Stormhungrig kom jag hem och skulle steka...
1 kommentar:

Flygbussen en snigel

›
Utsikten från en flygbuss - hur kul är det och hur effektivt? Ja fattar inte hur det tänks, om alls. Satt i Lund och hade ett knarr att pass...
3 kommentarer:

En dag på slottet

›
Tullgarn - ett av de kungliga slotten Inte riktigt på slottet men nästan - i en flygel hos en TV matlagare. För så har det varit att jag tag...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.