lagers tabberas
onsdag 15 oktober 2008

Grattis Gaston 20!

›
Så har han blivit två decennier - Gaston, min äldste son. GRATTIS!!! Häromdagen tog jag upp hans lillbrorsa August 1 1/2 från golvet när han...
måndag 13 oktober 2008

Kroppkakor Vs Lutfisk

›
De sköna kroppkakorna började lagas kring början av 1800 talet i Sverige och var alltså samtida med utberedningen av potatis - en slags piro...
lördag 11 oktober 2008

Välkommen ugnspannkaka

›
Jag har ett speciellt förhållande till ugnspannkaka. Har lagat den sedan barndomen, men aldrig fått kläm på storleken på mjöl, antal ägg, li...
1 kommentar:

Här generar sig ingen

›
Äldsta krabban i den nya flocken generar sig inte. Här är en av få bilder på henne där hon inte förställer sig till någon slags Manga. Älsk...

Krabban gillar inte blixten

›
Så fort jag tar fram kameran börjar han åma och kroma sig och skrynkla ihop hela ansiktet, samtidigt som han tycker det är skitkul för han s...
fredag 10 oktober 2008

Skaldjur - krabba, hjärtmusslor och bläckfisk

›
Idag hade Sveriges utvalda matjournalister samling på Operakällaren för att proväta årets lutfisk. Något många ser fram emot och tack vare S...
onsdag 8 oktober 2008

Vaktelägg - en sann njutning för gom och öga

›
Matbloggaren Bendel väckte frågan samtidigt som vi lagade . Vi har alltid några burkar stående hemma för att kunna ta fram inte para till P...
7 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.