lagers tabberas
måndag 21 april 2008

Thailändsk budgetsoppa på norsk fiskpudding

›
Det slog mig idag hur mycket fisksås kan betyda. Rodjana kom hem med en burk räkor i spad, en burk kräftstjärtar i spad och en norsk fiskpud...
3 kommentarer:
söndag 20 april 2008

Vårbruket startade idag

›
Rabarberknopp - eller som Linné sa om sin egna rubarb att han "med framgång odlat dessa i Upsala att vi nu inte längre behöver köpa dem...
3 kommentarer:
lördag 19 april 2008

Malaysisk kinesisk bloggsoppa

›
Sambal laksa är en östmalaysisk variant på en curry med nudlar, fläsk, räkor och ägg. Fantastisk och en smula överraskande rik i smaken och ...
3 kommentarer:
fredag 18 april 2008

Pad thai

›
Den kan göras hur tam och smaklös som helst - den kan också lagas idérikt med smak som bottnar och som får hela munhålan att hetta till och ...
1 kommentar:
torsdag 17 april 2008

Glasfiskar - Pla ghæow

›
En tre - fyra centimeter lång liten glasfisk Ordlösa onsdagen fick förbli en ordlös sådan och ordlöst skapar förvirring, tystnad är besvärli...
onsdag 16 april 2008

Ordlös Onsdag

›
Fler ordlösa onsdagar hos Nejma
11 kommentarer:
tisdag 15 april 2008

Färsk vitkål i thailändsk tappning

›
Det finns inget som smakar så färskt som färsk vitkål, eller snarare den mjällare spetskålen, nu som italiensk primör om förvåren. Mzan rikt...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.