lagers tabberas
lördag 15 september 2007

Portergryta, eller nåt sånt.

›
En riktig portergryta ska vara enbärsdoftande - jag tog min favoritkrydda istället, kryddpeppar. Fyllde på med lagerblad, vitpepparkorn, vit...
fredag 14 september 2007

Fredagmiddag i thaitakt

›
Laab Pla "Laab Pla" och "Moo tod gratiem prig thai" med kaoniew och "Nam prig pla-ra" låter som musik i den in...
2 kommentarer:
onsdag 12 september 2007

Bondbönor "Lonn kapi"

›
Alla vet att jag är "marknadsförare" av bondbönor och att jag tagit fram olika gamla sätt att laga till dem, förnyat dem och gjort...
måndag 10 september 2007

Moo waan padprig

›
Att äta "ahaan jaan deow" betyder att "äta ensam tallrik" - ungefär - och så blev det till lunchen idag, thaimat för e...
söndag 9 september 2007

Kao-klog-kapi -Thailändsk restaurangmat

›
Kao klog kapi - sp'äckad med smak och textur Självklart finns det i Thailand även nivåer i matlagningen precis som här hemma, kanske det...

Lasse Åberg ♥Jim Dine = Sant!

›
Jim Dine har av någon anledning förälskat sig i Borås - den gamla textilstaden som de ville skicka mig på praktik när jag gick på Konstfack...
lördag 8 september 2007

Rad-na, såsiga nudlar

›
Det är som en stuvning - radd-na. Idag gjord på fläsk,"moo", nacke som var billig och benfri. Bråkåli i med minimajs, vitlök, sal...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.