lagers tabberas
lördag 8 september 2007

Rad-na, såsiga nudlar

›
Det är som en stuvning - radd-na. Idag gjord på fläsk,"moo", nacke som var billig och benfri. Bråkåli i med minimajs, vitlök, sal...
1 kommentar:
fredag 7 september 2007

Stringbokhylla

›
Nu har hon flyttat, min äldsta dotter. Till skatteskrapan med 600 andra studenter. Vi skulle åkt dit hela familjen för att bli bjudna på mid...

Almas "röbätär och bråkåli"

›
Hon tänkte - "det vore nog bra med en bildtext så att man förstår vad som är vad bland grönsakerna på målningen". Dagis 4 septembe...
1 kommentar:
torsdag 6 september 2007

Kort avbrott

›
Det har blivit ett kort avbrott i bloggsändningen/uppdateringen. Har haft engagemang med föreläsningar två kvällar i rad - om "Näsa, do...
tisdag 4 september 2007

Lingon

›
Ett helt tråg med lingon från Dalarna. Tim och Urban kom förbi med en hink som de plockat i veckan. Man bugar så allra ödmjukast för jag vet...
1 kommentar:
måndag 3 september 2007

Thaimat på bordet, nu med pla-ra

›
Rodjanas Nam var färdigsyrad och stektes i bitar igår kväll, Gittan och Tim satt med, barnen och jag själv. Riktigt bra syra, riktigt djävl...
söndag 2 september 2007

Egen majs och röda bönor

›
Första majsskörden igår till lunchkok på en söndag. Det är få tillfällen som kokta majskolvar smakar så gott, sött, krispigt, rikt. -Man beh...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.