lagers tabberas
torsdag 18 januari 2007

Välling, pälling. soppa

›
Det känns som en tröst så här års att det ligger bondbönor i frysen. Ilva påminde mig – hos henne finns de färska – och när det är säsong h...
4 kommentarer:
tisdag 16 januari 2007

Fräck pytt i panna

›
Det har varit så lugnt och skönt här inne på bloggen. Alla var borta igår kväll och är väl trötta idag, men nu börjar det komma igång bland ...
måndag 15 januari 2007

Mungbönor som dessert

›
I Thailand går uppfattningen om desserter stick i stäv mot vår svenska föreställning om hur det ska smaka. När thailändare ska härma europei...
söndag 14 januari 2007

Bassning för mungbönor

›
Nu blev det så här tokigt att jag hade missuppfattat en hel del till gårdagens blogg , vad hade jag förväntat mig? Namnet på den goda mungbö...
1 kommentar:
lördag 13 januari 2007

Smygisblogg

›
Rodjana sa att jag inte skulle köra ut det här förrän det var helt klart - hon anser sig nämligen som usel på thaidesserter. De allra mest ...
1 kommentar:

+ för Döden i Metro

›
En lite tuva kan stjälpa...om den inte föregås av ett +, då blir det omvänd effekt tror jag. I gårdagens Metro skriver kolumnisten Stefan W...
2 kommentarer:
fredag 12 januari 2007

Nudelsoppa, kwaytiao, love

›
Helgen är räddad, skyerna fixade, köttet till dillsåsen mörkokat (bogblad från lamm), ankan ligger och rimmar, i morgon blir det confit. Skr...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.