lagers tabberas
måndag 15 januari 2007

Mungbönor som dessert

›
I Thailand går uppfattningen om desserter stick i stäv mot vår svenska föreställning om hur det ska smaka. När thailändare ska härma europei...
söndag 14 januari 2007

Bassning för mungbönor

›
Nu blev det så här tokigt att jag hade missuppfattat en hel del till gårdagens blogg , vad hade jag förväntat mig? Namnet på den goda mungbö...
1 kommentar:
lördag 13 januari 2007

Smygisblogg

›
Rodjana sa att jag inte skulle köra ut det här förrän det var helt klart - hon anser sig nämligen som usel på thaidesserter. De allra mest ...
1 kommentar:

+ för Döden i Metro

›
En lite tuva kan stjälpa...om den inte föregås av ett +, då blir det omvänd effekt tror jag. I gårdagens Metro skriver kolumnisten Stefan W...
2 kommentarer:
fredag 12 januari 2007

Nudelsoppa, kwaytiao, love

›
Helgen är räddad, skyerna fixade, köttet till dillsåsen mörkokat (bogblad från lamm), ankan ligger och rimmar, i morgon blir det confit. Skr...
2 kommentarer:
torsdag 11 januari 2007

SKYGRYTAN

›
Det står en skygryta på spisen, en liten en med rostade lammben, sedan i förrgår vid lunch. I morgon ska jag ta hand om den, koka ner ytterl...
8 kommentarer:

Lysande om "Döden i Skogen" i Gotlands Tidningar

›
Man blir lite generad (nästan) när det ramlar in välskrivna recensioner som är sådär mitt i prick vad man själv avsett med skriverierna. Ben...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.