![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1GcOyzMGcKWdrfyTLa4yFQfrvp_nyunirCgV8GXoasM4-fTMWukqHj_dKBzsuBW2eXgnh78Sm0nQnzQdJC490Vr5ff1G7tFUib3p0GoxebmNoub-ood1xm1cj4P2p9miXfUNbohmSm7I/s400/Bild+6.png)
I morgon tisdag ger jag en föreläsning på Kulturhuset i Stockholm. Passa på att se den lysande fotoutställningen om Astrid Lindgren och kom sedan och lyssna på vad maten betydde för hennne och hur den serverades i hennes böcker. Astrid Lindgren ger i sina berättelser ledtrådar till den svenska matutvecklingen från slutet av 1800 talet och Emil i Lönneberga fram till 1960 talets Saltskråkan. Räknar man med Ronja så är vi nere på folkvandringstid och kan ägna oss åt tillagning av små blodklimpar (palt= klimp eller litet stycke),
Min berättelse i morgon bygger på min bok "Järnspisar, hackekorv och tabberas"
Klockan 18:00 Kulturhuset 3tr.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXvGjVrLHTkKeRakqnW1Fh7gm6A-bNjXugelpq9A8VveidP87q4tR1izvvIVYWrEYZ_yG2w-FejeRDs3d-SdEoIAvrsnSXeqkHOg2QMTREG196LjDA0d0KjeG-wv5QtaJ9ru62R9qvhnw/s400/Bild+8.png)
Välkommen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar