lagers tabberas
söndag 11 maj 2025

Med franska förtecken. Lite mer från månaden på hotel Chevillon i januari

›
Grez sur Loing, ska vi ta det från allra första början? Egentligen var det i september 2023 som min fäbless för Chevillon och Bonnierateljé ...
1 kommentar:
måndag 24 mars 2025

Med Matmaffian på maffig lakritsprovning

›
Hallå där, höj blodtrycket och få en smak av den fina världen. Vad sägs om kombon lakrits och tryffel, lakrits och barndomens bananpastill e...
tisdag 18 mars 2025

Promenader till kyrkogården och Chevillons familjegrav, målningar, isgata och frisk luft

›
 Jag har försökt hitta i historien. Vem som ägde vad. Hotel Chevillon i Grez sur Loing hade många ägare, så långt kom jag. En målning i trap...
lördag 15 mars 2025

Frankrike och Grez sur Loing

›
Återkomsten, första dagen, vackra Chevillon från Loing, kastanjeallén som jag senare kom att arbete med i bild Bläddrar i bloggen och ser at...
onsdag 1 januari 2025

Pizzadag Nej Tack. Här blev det thai på nyårsdagen

›
Bara jag och August hemma. Det blev marinerade kycklingvingar och en sallad på leftovers av Stenspers kalvfilé sedan igår.  Ja jag kallar de...
onsdag 25 december 2024

Snö, kallt, eldkorg och pizza

›
Det är ju egentligen på nyårsdagen man äter pizza, men eftersom vi rationaliserade julätandet i år genom att inta julbord på själva julafton...
måndag 23 december 2024

Dämpad fortsätter jag med lite julförberedelser

›
Det var ju en kalldusch det här med Daniel Höglander. Fortsätter med lite pyssel så här dan före dopparedan. Långsamt och meditativt. Glädja...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.