lördag 13 juli 2024
Vår road trip i Dalarna ändade med en medicinalväxtrabatt
›
Nä jag ska inte uppehålla er med hur hela vår road trip i Dalarna var annat än fantastiska möten md vänner och andra, nyupptäckter inom land...
fredag 12 juli 2024
Oj Oj Oj, sent omsider har jag hittat en typ Falukorv som äntligen är en köttig utveckling.
›
Det är ju lite som att traska i ett träsk av kopior och konstiga avarter. Ett träsk av lurendrejerier. Har ni märkt hur Falukorvar blivit...
torsdag 13 juni 2024
En sådan frukost räddar dagen - bra start med kaffe och Camenbert
›
Dietister och andra självpåtagna kostexperter tar sig säkert för pannan och rekommenderar en matsked gurkmeja, en skiva lingongrova och et...
tisdag 11 juni 2024
Bara tre ostar - det liksom räcker, och ett bröd på virvelråg
›
Det blir man liksom mätt på, några bitar ost. Och man blir tillfreds i hela kroppen och i alla sinnen, Ost är en viktig del av livet, ett l...
måndag 3 juni 2024
"Längtan mig förbränner" Från att skära papp till att minnas Grez, bagaren och ostarna från Nemours
›
Står här och skär passepartouter i mitt anletes svett. Pasteller som fått ligga lösa alltför länge. Bilder från ateljén på Hotel Chevillon i...
måndag 27 maj 2024
jag är kär - i några koppar av Calle Forsberg
›
Jag föll pladask förra veckan när Matmaffian arrangerade en träff med Calle Forsberg och Marika Delin i deras verkstad och trädgård. Hemm...
1 kommentar:
torsdag 23 maj 2024
Älgbogen blev fantastisk, skjuten mellan Särna och Idre av vår tidigare granne
›
Det handlar helt och hållet om hur man handskas med köttet. Från skott till gryta. Perfekt styckat och rensat från hinnor och senor fick bo...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion