lördag 18 maj 2024
Täckodlar - men i år var jag beredd att istället få igång jordfräsen
›
Man brukar säga att täckodling är så mycket enklare är att gräva där man står, fräsa och låta den lena finfördelade jorden rinna mellan fing...
måndag 6 maj 2024
Grävde djupt och i en stor meny från Paul Bocuse ramlade vernissagekorten ur. Ger lite råg i ryggen inför en eventuellt kommande utställning, den första på över 30 år!
›
Håller på med inramningar av de senaste två årens långsamma stretande i ateljén och från den otroligt viktiga månaden på Hotel Chevillon i G...
Inget skitsnack eller kallprat, bara väsentligheter och en magnifik middag, vad blir bättre?
›
Lisa, tack!!! Man blir lite lycklig när man bjuds till en middag och allt är precis så som man önskar, en middag som inte bara smakar fantas...
söndag 5 maj 2024
Viktigaste målet för dagen - gröt! Meeeen...
›
Vad mår jag bäst av? Att vakna upp till något kladdigt i munnen eller till smaker som jonglerar sinnena? Det är klart att dagen blir roligar...
torsdag 2 maj 2024
Utrotad smak som vore kulturskymning om den försvann - jag pratar om böckling.
›
En industrifiskebåt fångar upp lika mycket strömming på en dag som en kustfiskare fångar in på ett år . Strömmin...
måndag 29 april 2024
Från strömming på Bergmans fisk till confiterad anka och inkokt röding på Nationalmuseet
›
Strömming Norrsundet Bästa strömmingen? Alltså det är ju en fråga som är väldigt svår att besvara. Jag hade en väldigt god vän, vi brukade...
lördag 20 april 2024
Rabarberknopp
›
Allt tar så mycket längre tid här än söderöver. På några dagar har värsta snön dragit sig tillbaka och omedelbart knoppas den, vår rabarber....
‹
›
Startsida
Visa webbversion