onsdag 31 januari 2024
Jag gick två timmar. Fastfood & Café & Restaurant Expo 2024 levererar
›
Aive vatten, mässans bästa Här med två av de fem som jobbar med detta fjällvatten Björn Forsberg t.v och Marcus Hedman t.h Vilken gryta av...
Varför bjuds Macron på bea till pytten
›
De allra flesta tidningar har hakat upp sig på att Macron i morgon på Studentafton i Lund bjuds på pyttipanna med bearnaisesås . Jo, för att...
måndag 29 januari 2024
När Gotland kommer till fastlandet blir allt fel
›
I alla fall mycket kan gå fel. Kanske en feltryckning utan korrläsning, vad vet jag, eller en ren missuppfattning utan att reagera på det sk...
lördag 27 januari 2024
Gröt, räkmacka och Wallenbergare - så gick vi runt idag
›
Får väl ändå inleda med en bomb! En västkustbomb från Percy's Lite tradition att vi handlar den på torsdag eller fredag när de är helt n...
torsdag 25 januari 2024
Augusts rejäla onsdagsmiddag
›
När August lagar mat blir det ibland otroligt elegant och annars rejält och ibland både ock! Idag falukorv från Björks i Färila, en liten br...
lördag 13 januari 2024
Blanquette, dillkött eller en helt vanlig gryta på kalv
›
Jag har som bekant en väldig fäbless för kalv, det där lena, möra, saftiga lite oskuldsfulla köttet som kräver en försiktighet och omvårdnad...
fredag 12 januari 2024
Vårrullar - håll i er - här lite tips och trix för bra resultat - pohpiah thod
›
Det där med att skriva thailändska ord fonetiskt är inte det lättaste, ofta blir uttalet i alla fall fel. en sak kan betyda något helt ann...
‹
›
Startsida
Visa webbversion