tisdag 26 december 2023
Lite självskryt i mellandagarna
›
Det är väl allom bekant att jag skriver om mat i Fokus. En gång i veckan dimper det ner en liten rapport om vilka artiklar som är mest läs...
Annandagjulfrukost och alla andra äventyr med julmaten och hur den skapar ro och tillförsikt
›
Överst t.v Håkan Juholts lingonsill från hans bok Silldiplomati, t.h Rågbröd med kallrökt ren från Marja Ek på Renprodukter, Neders t.v me...
fredag 22 december 2023
Sprita inte i jul
›
Tänkte en mycket längre argumenterande rubrik, men den korta uppmaningen räcker! Igår morse på TV4 satt två "alkoholexperter" oc...
1 kommentar:
onsdag 20 december 2023
Kakmonstret laddar för julen här hemma - helt jävla otroligt goda kakor signerade Kristina E!
›
Bakning hela degen, f'låt dagen. Ett totalokuperat kök, men vad gör väl det med vanilj och chokladdoft ända ner i trapphuset. Nu vilar d...
måndag 11 december 2023
Lite Nobel därhemma
›
Är jag tråkig som tycker Nobelfestligheterna är jäkligt bra TV. Det är direkt (vad som helst kan hända!), det är närvaro, det är en del flär...
torsdag 7 december 2023
Måste det vara köttbullar till jul?
›
Det vetekatten! För många är just köttbullen ett måste på julbordet - det är det inte för mig. Däremot köttbullar lite då och då under året ...
tisdag 5 december 2023
Ostar som ger or ett ansikte...liksom
›
Det här är vårt smågodis just nu, en sju års lagrad Farmhouse. Inköpt på fantastiska Winijas. Jag gillar de här gamla ostarna som har några ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion