lagers tabberas
måndag 4 september 2023

Första morgonen i ateljén på hotel Chevillon

›
Vad gör man? Tredje morgonen här i Grez och allt riggat i den eminenta ateljén i gårdshuset, flödande ljus från taket, sirlande ljus från fö...
lördag 2 september 2023

Vistelsestipendium i Grez sur Loing med lägenhet och ateljé i en månad

›
Den under decennier avbildade bron över Loing Det blev en hel del kilo material som Kicki fick släpa till flyget, till tågen nedför och uppf...
lördag 26 augusti 2023

Besök hos Axfoundation på Torsåker, en nödvändig labinstitution för framtidens mat

›
  Otrolig eftermiddag på Axfoundation på gamla Torsåkers gård i arrangemang med kära Matmaffian. Från stampad jordgolv i ladan till en expe...
torsdag 24 augusti 2023

En enkel men så smakrik liten soppa till lunch

›
  August matäventyr går från klarhet till perfektion - han är så smaksäker (utöver exakt gehör i musiken). Skördade precis brockoli som vädr...
tisdag 22 augusti 2023

Dungen sysselsätter mig än, dungen, ladan, landskapet, vädret och tiden. Här är de första skisserna

›
 Det hände sig för fyra år sedan exakt - det vet jag för jag blev påmind av Facebook idag, att jag gick ut i landskapet och på långt håll så...
måndag 21 augusti 2023

Tjusigaste svampen, under en gran alldeles nära oss

›
 
söndag 13 augusti 2023

Riktiga fläskkotletter

›
Sällan nu att man hittar riktigt styckade fläskkotletter, tyvärr. I förrgår dock ett undantag, styckat med fett och svål kvar och rejält til...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.