måndag 4 september 2023
Första morgonen i ateljén på hotel Chevillon
›
Vad gör man? Tredje morgonen här i Grez och allt riggat i den eminenta ateljén i gårdshuset, flödande ljus från taket, sirlande ljus från fö...
lördag 2 september 2023
Vistelsestipendium i Grez sur Loing med lägenhet och ateljé i en månad
›
Den under decennier avbildade bron över Loing Det blev en hel del kilo material som Kicki fick släpa till flyget, till tågen nedför och uppf...
lördag 26 augusti 2023
Besök hos Axfoundation på Torsåker, en nödvändig labinstitution för framtidens mat
›
Otrolig eftermiddag på Axfoundation på gamla Torsåkers gård i arrangemang med kära Matmaffian. Från stampad jordgolv i ladan till en expe...
torsdag 24 augusti 2023
En enkel men så smakrik liten soppa till lunch
›
August matäventyr går från klarhet till perfektion - han är så smaksäker (utöver exakt gehör i musiken). Skördade precis brockoli som vädr...
tisdag 22 augusti 2023
Dungen sysselsätter mig än, dungen, ladan, landskapet, vädret och tiden. Här är de första skisserna
›
Det hände sig för fyra år sedan exakt - det vet jag för jag blev påmind av Facebook idag, att jag gick ut i landskapet och på långt håll så...
måndag 21 augusti 2023
Tjusigaste svampen, under en gran alldeles nära oss
›
söndag 13 augusti 2023
Riktiga fläskkotletter
›
Sällan nu att man hittar riktigt styckade fläskkotletter, tyvärr. I förrgår dock ett undantag, styckat med fett och svål kvar och rejält til...
‹
›
Startsida
Visa webbversion