lagers tabberas
söndag 19 mars 2023

Egen design med hållbarhetsförtecken - 25 år - Det är en skjorta värd namnet

›
Har en strykdag idag. Brukar ställa mig med handdukar och örngott och så veckans skjortor, åtta per söndag. Tänkte att det kunde vara värt m...
onsdag 15 mars 2023

Yes, Lovisa hemma från NY!

›
Vi har inte setts på långt över ett år. Känns väl lite sisådär att inte se ett av sina barn på så lång tid. Kärlek i morse när hon kom med ...
lördag 11 mars 2023

Fattigsoppa på kylskåpsrens inte att förakta

›
När jag ser fina grönsaker - alltså inte glänsande industritvättade morötter, palsernacka, lök, purjo, olika slags kål, etc utan mättade jor...
söndag 5 mars 2023

Kalv med ättiksspetsad dillsås. Favorit sedan barnsbem

›
I vår centrum finns en butik som har en pensionärshylla, fattighylla, billighylla, skräphylla  (typ kärt barn) där allt med omedelbar sista ...
onsdag 15 februari 2023

Mitt nya jag och räksallad till middag

›
Det som skulle bli högst hundra dagar har nu blivit 30 år. Mer om det i ett senare inlägg. Mitt nya jag är också att en halvmeter hår klippt...
torsdag 2 februari 2023

Mjölkko och gårdssmör - poesi från Antuna!

›
 
måndag 30 januari 2023

Oxbringa 2.0 - i alla fall gott med kladdris, grönsaker och nam prig bun

›
Körde en bit rimmad oxbringa i min sousvid , 60 grader 24 timmar. Pressade i ett dygn kallt och så möra tunna skivor. Bollar av kladdris Ka...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.