lagers tabberas
måndag 23 januari 2023

Cajsa Karlssons mjölk - säg det! Det räcker!!!

›
Hon blev med Jersey där borta vid Antuna gård och nu har hon öppnat en liten Gårdsbutik jämte det egna lilla mejeriet och säljer litervis me...
torsdag 12 januari 2023

Stekt ris med Färlakorv från Delins och nam prig pau - tänk att det funkar.

›
Vilket möte. Färilakorv från Delins i Färila (säljs sex ton i veckan enligt uppgift) , schalottenlök, vårlök, vitlök, torkad rostad chili, f...
måndag 9 januari 2023

När röror blir rörande goda

›
Guckor eller röror eller vad det nu kallas - jag har en favorit, eller snarare ett par tre om nu Skagenröra räknas till en gucka.   Jag gör ...

Fläsket brinner - inte riktigt, det kokta fläsket hinner inte bli stekt

›
Alltså, gillar du inte fläsk så sluta läs här för veckorna efter att vi varit på landet så blir det mycket fläsk på menyn. Delins ICA och ...
lördag 7 januari 2023

Röda Lacket - väcker nostalgi

›
Jag gick i Mah-Jong kostym. Hade en orange och en mörkblå. Pipskägg och polisonger. Och jag snusade Röda Lacket. Hade jag Mah-Jongkostym und...
onsdag 4 januari 2023

August har det där lilla extra när det kommer till smak och servering

›
Han är säker i handlaget och han vet exakt vilka smaker som funkar, dessutom gör han snygga uppläggningar, skitsnygga - han är femton år och...
torsdag 22 december 2022

Haupt lakritskalender ger mersmak

›
Veckan före advent förärades jag en lakritskalender från Haupt lakrits - för övrigt den lakritsfabrik i landet som är den mest inovativa, d...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.