torsdag 12 januari 2023
Stekt ris med Färlakorv från Delins och nam prig pau - tänk att det funkar.
›
Vilket möte. Färilakorv från Delins i Färila (säljs sex ton i veckan enligt uppgift) , schalottenlök, vårlök, vitlök, torkad rostad chili, f...
måndag 9 januari 2023
När röror blir rörande goda
›
Guckor eller röror eller vad det nu kallas - jag har en favorit, eller snarare ett par tre om nu Skagenröra räknas till en gucka. Jag gör ...
Fläsket brinner - inte riktigt, det kokta fläsket hinner inte bli stekt
›
Alltså, gillar du inte fläsk så sluta läs här för veckorna efter att vi varit på landet så blir det mycket fläsk på menyn. Delins ICA och ...
lördag 7 januari 2023
Röda Lacket - väcker nostalgi
›
Jag gick i Mah-Jong kostym. Hade en orange och en mörkblå. Pipskägg och polisonger. Och jag snusade Röda Lacket. Hade jag Mah-Jongkostym und...
onsdag 4 januari 2023
August har det där lilla extra när det kommer till smak och servering
›
Han är säker i handlaget och han vet exakt vilka smaker som funkar, dessutom gör han snygga uppläggningar, skitsnygga - han är femton år och...
torsdag 22 december 2022
Haupt lakritskalender ger mersmak
›
Veckan före advent förärades jag en lakritskalender från Haupt lakrits - för övrigt den lakritsfabrik i landet som är den mest inovativa, d...
Så här såg det ut den första advent - av tradition jag inte vet var den uppstod
›
Det där med traditioner - de är ju till för att brytas, sa jag tidigt på den tiden när jag opponerade mot det mesta. Upptäcker hur jag skapa...
‹
›
Startsida
Visa webbversion