måndag 9 januari 2023
När röror blir rörande goda
›
Guckor eller röror eller vad det nu kallas - jag har en favorit, eller snarare ett par tre om nu Skagenröra räknas till en gucka. Jag gör ...
Fläsket brinner - inte riktigt, det kokta fläsket hinner inte bli stekt
›
Alltså, gillar du inte fläsk så sluta läs här för veckorna efter att vi varit på landet så blir det mycket fläsk på menyn. Delins ICA och ...
lördag 7 januari 2023
Röda Lacket - väcker nostalgi
›
Jag gick i Mah-Jong kostym. Hade en orange och en mörkblå. Pipskägg och polisonger. Och jag snusade Röda Lacket. Hade jag Mah-Jongkostym und...
onsdag 4 januari 2023
August har det där lilla extra när det kommer till smak och servering
›
Han är säker i handlaget och han vet exakt vilka smaker som funkar, dessutom gör han snygga uppläggningar, skitsnygga - han är femton år och...
torsdag 22 december 2022
Haupt lakritskalender ger mersmak
›
Veckan före advent förärades jag en lakritskalender från Haupt lakrits - för övrigt den lakritsfabrik i landet som är den mest inovativa, d...
Så här såg det ut den första advent - av tradition jag inte vet var den uppstod
›
Det där med traditioner - de är ju till för att brytas, sa jag tidigt på den tiden när jag opponerade mot det mesta. Upptäcker hur jag skapa...
onsdag 21 december 2022
Råbiff på årets mörkaste dag, ett ljus som strålar
›
Om det vore så skulle August gärna äta råbiff ett par dar i veckan. Nu blir det väl en gång i månaden kanske under de mörka kalla månaderna....
‹
›
Startsida
Visa webbversion