tisdag 1 november 2022
Tillbaka till det där heta, aromatiska och väldligt enkla, jam wunzen nguea
›
Ibland får jag en så het längtan efter den thailändska köttsalladen med glasnudlar. Saltidigt och pepprigt med massor av smak framlockad a...
tisdag 25 oktober 2022
Björnskitar överallt och det luktar surt i trakten
›
Från jägarföbundets björnspillningsinventering i år för Gävleborgs län Vi håller ju till en del i det där trakterna, ganska ofta, länge och ...
Benrangel och foster i formalin
›
Det var med stora ögon jag varje morgon gick i korridoren i skolan och kollade in hyllorna som sträckte sig från golv till tak, kabinett av...
måndag 24 oktober 2022
Svirrande sidensvansar
›
Jag har ett gammalt och tätt förhållande till sidensvansar. Inte minst för det inträngande lätet, man liksom kan inte ta fel. När jag var vi...
lördag 15 oktober 2022
Till slut är det bara det där viktiga kvar - det är då det blir uttryck
›
Nordens Ljus - den viktiga båten på Kungsholmen, konstsalongen, nu med Anders Karlsson, åk dit! Jag och A tog bilen i duggregnet för det här...
fredag 14 oktober 2022
Ny sous vide när den gamla tog slut (den styrs via en app)
›
Mens politiken i Sverige håller på att gå över styr och folkhemstanken dödas av en fyrklöver som säger att de håller ihop men skillnaderna ä...
torsdag 13 oktober 2022
Längsta inslaget om Paltbröd - ingen plats för snuttifiering!!!
›
Jag tror jag har lite av rekord - Ett 17 minuter långt inslag om Paltbröd i Sveriges Radios matprogram Meny i P1. Det är många år sedan nu,...
‹
›
Startsida
Visa webbversion